Mera onsdag- färdigshoppat (för den här gången)

Då var dagens shopping på Gekås till ända och som vanligt gjorde vi härliga fynd alla tre.

Totalt handlade jag för ca 4600 kronor men då var inte riktigt allt till mig själv :).

Archie fick ett underbart fårskinnsunderlägg till sadeln för 300:- och ett ofodrat regntäcke med halvhals för 350:-, Soya fick leversnittar, grisöron och ett reflexhalsband för 29:-.

Jag köpte dessutom det ena av de 2 hoppschabraken jag numera ska hålla mig till (kostade 119:-), Radital, 6 par ridstrumpor, en ridblus för 59:-, sadeltvål i sprayflaska, sporremmar i konstläder (19:-) och reservspännen till täcket (karbinhakemodellen som sitter som snabbspännen framtill på täcket och som oftast är det som pajar först, kostade 19:-).

Sedan blev det 2 koftor, 2 lampor till fönsterkarmarna i vardagsrummet, nya badlakan och matchande handdukar, dörrmatta, blockljus, DVD-skivor och fodral till maken, rakblad till densamme, ”tusen” flaskor schampo och duschtvål, tvättmedel, tandkräm och en miljon småpryttlar till.

Denna gången hade jag bättre med tid och tog faktiskt massor av kort som jag ska plåga er med de kommande dagarna, har inte så mycket annat att diskutera för stunden så ni får stå ut (eller låta bli att läsa eller komma med förslag på vad jag ska skriva om).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>