Torsdag- roliga (morgon)timmen

Precis som förra torsdagsmorgonen tillbringades denna i ridhuset med NN.

Och nu börjar jag nästan undra när vårt tränings-flow ska brytas för även denna (kanske den 8:e i rad?) träningen gick jättebra och var precis lika rolig som de föregående.

Jag lyckades få Archie att trava mer eller mindre hela passet på ett lika bra sätt som igår och nu vill jag ”bara” (hah!) att detta blir hans ”standardtrav” som han själv går in i och bibehåller- helt utan min inverkan nästan.

Nu börjar det bli så pass varmt ute (och ljust är det redan) att det snart kan bli läge för att skritta hem till NN och visa upp Archie på hennes utebana.

NN vill gärna se Archie i annat än hans invanda miljö och om han tänder till lite då eller hur han reagerar och det tycker jag är en klok synpunkt som jag gärna tillgodoser.

Efter jobbet åkte jag till My One och inhandlade det som inte fanns i Ullared :), ett
nytt hack (115:-) och ett brunt (!!!) Eskadron-schabrak (269:-).

Mitt gamla hack har blivit rostigt och allmänt fult och jag har dock haft det i ca 7 år och inte varit så rädd om det.

När jag kom till stallet var det soligt och eftersom det numera inte blir mörkt förrän vid sju fick Archie och Rocky gå ut och lufta sig i var sin hage medan jag fixade i stallet och gick på långpromenad med Soyis.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>