Veckan som gått

Veckans väder: var mestadels soligt med flera plusgrader och det tackar vi för. När maken skickade bilder från Åre (som fortfarande är så snötäckt som något bara kan bli) kändes det nästan lite overkligt och samtidigt verkligen inget som jag längtade efter.

Veckans hiss: träningarna för NN som jag ser fram emot som en liten barnunge. Jättekul så länge det varar och eftersom jag faktiskt upplever att det inte bara är ”allmänt kul” utan faktiskt gör att det går framåt med mig och Archie som ekipage. Och roligt eller ej så är ju det det viktigaste- kul kan man ha på andra sätt också :).

Veckans diss: köpet av det värdelösa hackamoret på My One och det av flera olika anledningar. Dels givetvis för att det kunde ha hänt en olycka när jag red med det men också för att man fortsätter att sälja sådant smäck trots att inte bara jag reklamerat skiten. Sedan hatar jag att behöva lägga tid på att åka tillbaka och återlämna dåliga produkter- jag vill knappt lägga vardagstid på att handla över huvud taget och köper jag något vill jag kunna avsluta affären där och då.

Veckans klocka: övergången till sommartid. Och trots att det innebar att man fick sova en timme mindre och bara för att jag kunde ta en sovmorgon så vaknade jag givetvis i ottan som en jäkla tupp en nå´t. Suck…..

Veckans joggare: ja det skulle väl vara jag det då. Löprundorna i Skrylle avverkas pliktskyldigast för att bibehålla kondisen men när ska jag få uppleva den där euforin man tydligen kan känna av att springa omkring?

Veckans skog: ligger i och kring Skryllegården. Lika tråkigt som det är att jogga där lika härliga uteritter har jag och djuren haft där, både denna och förra helgen.

Veckans recept: fick ni på bloggen; den mycket lättlagade men inte desto mindre goda ”kolasåsen” Dulce de leche. Själv föredrar jag just sådant som är lättlagat och kan göras snabbt, utan en massa ”märkvärdiga” ingredienser. Jag har varken tid, lust eller ork att stå i köket och veva i grytor i evigheter och har dessutom en ”enkel” smak- mina smaklökar kräver inte tryffel och kaviar för att njuta :).

Veckans utflyktsmål: kan jag svara annat är Gekås i Ullared? Givetvis inte :)! Det är alltid lika kul att åka dit och göra olika fynd och samtidigt passa på att umgås med goda vänner på resan upp och hem. Dessutom gör dessa resor att jag slipper lägga så mycket tid på ”vardagshandling”- jag köper det mesta på Gekås och behöver nästan barar komplettera med matinköp på hemmaplan- det sparar sååå mycket pengar (och tid)- pengar som jag kan lägga på tex träningar och annat kul.

Veckans fynd: där måste jag återigen nämna Gekås för det var där jag köpte en sadelpad i fårskinn för skamligt billiga 299:–. Jag hade rekat efter en sådan pad ett bra tag och kan meddela att de av likvärdig kvalité kostade mer än det dubbla på exempelvis My One och Hööks medan de som inte var lika dyra men ändå kostade någon hundralapp mer inte alls kändes lika mjuka och sköna.

Veckans läsare: ja, det är ju ni det :)! Jag är mycket tacksam över insända bidrag, frågor och kommentarer- utan dom vore bloggen absolut i alla fall lite fattigare och det vill vi väl inte, eller hur?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Jag har två sadelpaddar i fårskinn från Gekås och jag kan intyga att de håller lika hög kvalitet som tre gånger så dyra dito! Har haft den ena i 2 år och den ser fortfarande ny ut.

    //Linda
    http://www.cheran.blogg.se

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>