Torsdag- omväxling förnöjer

I och med att det är ljust OCH behagligt ute till hur sent som helst numera har jag nästan tagit en tillfällig paus vad gäller mina ritter i ottan och ägnar mig inte åt dom så ofta.
 
Men i morse 06.30 var jag på plats hos NN för en träning och även denna gången blev det så att hon red merparten av passet vilket jag bara tycker är nyttigt och bra för Archie. Mig har han haft i sadeln i 5 år och kommer att ha de flesta av dagarna även framöver så lite omväxling gör honom säkert bara gott.
 
Själv fick jag rida på en häst som NN har för utbildning, ett 10-årigt sto och den 4:e  hästen jag får provsitta på hos NN- utmärkt!
 
Idag har jag också satt in annons på min Amerigo Alto och DET ska bli intressant att se vad som händer minsann.
 
Då jag köpte den hette det nämligen att denna modell är såååå eftertraktad och populär, läs: EXTREMT LÄTTSÅLD så det ska bli spännande att se om mailboxen sprängs av hugade spekulanter. Jag tillåter mig att tvivla men har gärna fel….    

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>