Vissa gör sig bättre på bild än andra

Tänk om man själv kunde drapera sig så där nonchalant i en soffa och se lite lagom likgiltig men ändå bedårande vacker ut?

Vad är tricket Soya?
Kanske att du inte anstränger dig som vi människor ofta gör när kort ska tas på oss och vi stramar upp oss, ler konstlat och ser allmänt tillgjorda ut?
Ja…inte vet jag…..

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva i Lux

    Min katt, kan verkligen också se regal ut!!! Bäst brukar vara blicken, med halvöppna ögon sådär liksom likgiltigt kontrollerande. Helt bedårande.

    Eller när de krullar ihop sig som in inåtbakad kanelbulle med huvudet uppochner under en tass, med svansen draperad över. Underbara djur. Å andra sidan kan de se extremt fånigt totalt urblåst korkade och oförstående ut, som Calvin när han inte ”fattar” att han ska in från hage eller paddock..

    Svara
  2. Anonymous

    Min älskade Connla, en siameskatt som nu är en ängel :-(, var mycket vackrare på bild än i verkligheten. Han visade alltid den vackra sidan. Han var mycket vacker i verkligheten också, för han gick hur bra som helst på kattutställningar. Zahra gör sig bättre på bild än Hilda, för Hilda tycker inte om kameran. Hon måste fångas när hon inte är medveten om att jag fotograferar. Sedan kan de ju se hur drottninglika ut som helst när de slår sig ner i en soffa, säng eller varför iunte en lövhög! Det är deras tron och de har sin värdighet, att man inte alltid lyckas fånga det på bild är en helt annan sak. 😀
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>