Lördag- det ska vara gott att leva- och det ÄR det!

Idag, medan jag nyduschad satt och åt en god frukost tänkte jag att denna stund är en av mina favoriter.

Archie hade gått ett jättebra dressyrpass på morgonen, jag visste att han i detta nu stod och åt gräs i sin älskade hage, Soya och jag hade överlevt äckel-milen i Skrylle och hon låg och sov, mätt och nöjd bredvid mig.

Inga ytterligare måsten under dagen, huset hyfsat välstädat och kyl och frys fyllda- ja, mer än så begär jag inte av livet för att känna mig nöjd, framför allt då hela familjen dessutom är FRISKA- det viktigaste av allt!

Dessa tankar fick mig att känna hur lyckligt lottad jag är, särskilt som jag, medan jag åt min frukost läste ytterligare en del i en serie i Sydsvenskan om hur skolbarn har det i olika afrikanska länder.

Fortfarande finns det barn som går i timmar till skolan, som knappt äter sig mätta och som delar skolböcker med flera klasskamrater så om en öppna eller sluta inte alltid utförs perfekt kanske jag inte ska bry mig allt för mycket?

För att lämna det filosofiska djupet kan jag rapportera att ridningen idag hade fokus på det som ingår i LA:4 och MSV C:1 programmen och idag red jag en hel del förvänd galopp som jag tyckte att jag fick till riktigt, riktigt bra.

Jag förstår inte att jag inte rider den bättre på tävling för hemma har det alltid varit lite av vårt paradnummer så jag borde kunna få till det bättre innanför dressyrstaketet.

Jag ska verkligen försöka skärpa mig framöver för det är ju dumt att ge bort poäng på sådant vi faktiskt kan göra bra samtidigt som vi kämpar så med sådant som är mycket svårare.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>