Söndag- haren överlevde idag också :(

Idag var det både tävlingar utom och…
…inomhus!

Ja, precis som rubriken antyder så är det som vi alla vet att ”nära skjuter ingen hare”.

För miljonte gången i mitt tävlingsliv blev jag första utanför placering i LA:4 hos Klippans Ridklubb och fick i alla fall trösta mig med att Archie kändes jättefin under hela programmet.
Att detta (LA:4) passar oss mycket bättre än MSV C:1, att vi har lång väg kvar med skolorna samt att domare dömer olika ”strängt” tycker jag att dagens poäng verkligen visar för medan jag red det sistnämnda programmet på 57 % så kom vi en knapp timme senare och i den något lättare klassen upp i strax över 65 %.
Tävlingsdagen inleddes alltså för min del med det svårare programmet och det spelade faktiskt ingen roll tycker jag, inte heller att jag bara hade en knapp timme mellan klasserna.
Detta har hänt några gånger nu och även om det kan bli lite väl ”intensivt” så föredrar jag det absolut framför flera timmars väntan mellan klasserna.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>