Fredag- nya erfarenheter

Idag var det äntligen träning för NN igen- känns som att det var evigheter sedan fast det bara hunnit gå en vecka.
 
Redan på väg till NN fick jag ett sms om att jag idag skulle få rida på en av hennes hästar; detta för att få känna på hur en ”stabil” häst gör galoppombyten.
 
Och så blev det; NN red på Archie nästan hela passet och jag red på en annan häst och det var väldigt roligt och så klart lärorikt.
 
Det är verkligen fantastiskt roligt att få chansen att rida på fina hästar på detta vis och något jag både saknat och gärna gjort under mina tidigare många års ridning för olika tränare.
 
Att ha en tränare som kan sitta upp på ens häst och rida den bättre än man själv är guld värt och kan man dessutom själv få rida andra välutbildade hästar; tja…då vet jag inte vad man mer skulle önska av en tränare faktiskt :).   

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Verligen toppen att ha en så ”generös” tränare. Fast jag antar att hon inte skulle låta dig rida sina fina hästar om du inte red riktigt bra. Så ett hästbyte är antagligen ett bra betyg på din egen ridning =).

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Av det jag sett av NN hittills (har ju bara känt henne i ungefär ett halvår) så ÄR hon en generös person över lag, inte bara mot mig och inte bara med att låta mig rida på hennes hästar utan på så många andra plan.
    Att bry sig om hur det går på tävlingar tex, fundera över oss som ekipage även när vi inte tränar osv- det är också att vara generös och bjuda på sig själv och sitt kunnande tycker jag.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>