Veckans tips: i stället för lindor

Nej, jag jobbar inte på Back on tracks marknadsföringsavdelning men jag ”måste” ändå tipsa om deras smarta ”snabb-bandage”, de som man kan använda i stället för stallbandage.

Huruvida deras EFFEKT vida överstiger traditionella lindors och paddars (så som de marknadsförs) låter jag vara osagt men SMIDIGHETEN kontra de sistnämnda tycker jag är outstanding.

Det tar lika lång tid att sätta på 4 bandage som det tar att rulla upp en linda och för mig som bara har en häst kanske det kan kvitta men har man flera hästar finns det helt klart tid och onödiga moment att spara.

Ska man hitta en nackdel med bandagen torde det vara priset: ca 1000 för ett par men även detta kan man lösa om man är en flitig annonsläsare.

Jag köpte igår ett par jättefina bandage för 350 kronor inklusive frakt och det tycker jag är helt överkomligt för något som kan hålla i flera år och som är så bra :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>