Måndag- ostadigt

Idag har det varit lite ostadigt väder vilket påminde mig om att jag glömde att berätta om GÅRDAGENS ostadiga väder.

Jag vet inte vad det är med Gryttinge, hålan där Trolleholmortens Rf huserar men jag har flera gånger råkat ut för samma sak där; plötsligt tornar ETT kolsvart moln upp sig precis över tävlingsplatsen och så kommer det en superlokal men inte desto mindre skur rakt över tävlingsområdet och oss som befinner oss där :(.

Det var vad som hände igår också- mitt under framridningen till den andra klassen kom en störtskur som dränkte mig fullständigt på ungefär 30 sekunder.

Att det slutade att regna efter ungefär lika lång (dvs kort) tid spelade ingen roll- faktumet var så att säga redan fullbordat, läs: både jag, häst och utrustning var genomblöta.

Ja….så kan det gå och den skrockfulla förbannade att hon på bloggen så nyligen ”skröt” om hur hennes häst är van att utstå ridning i alla väder.

Det ÄR han förvisso men därmed inte sagt att detta är ÖNSKVÄRT!

Nog om detta- huruvida Archie blev regndränkt även idag låter jag vara osagt: vädret mellan Malmö där jag jobbar och Grevie där Archies hage bor kan variera oerhört de ringa 2 milen sig emellan till trots.

Vilodag har det varit hur som helst- 2 ”hagpass” har avverkats och det har varit dagens motion allt som allt (läs: ingen).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>