6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia

    Absolut oseriöst att det är en icke prövad hingst MEN att den innehåller flera raser är ju knappast något unikt inom ponnyaveln! Ridponnyhingstarna består ofta av flera olika raser!

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Jag har inga problem med korsningsavel om man har en tanke med den och vet vad man pysslar med. Om tanken däremot är ”jag vill ha en skäck så billigt som möjligt” är inte jag med. Man ska avla på ston för att de är bra (och med bra menar jag bra på det som någon vill ha en häst som är bra på) inte för att det är ett sto. Och det gäller i ännu högre grad för hingstar som kan få många avkommor per år.

    Svara
  3. Cecilia

    Håller verkligen med Anna-Kajsa! Tyvärr så är det MÅNGA som korsar kreti och pleti med jättefina ridponnyhingstar. T ex så har en kompis till mig en ponny e. Power Boy. Mamman är ett russ med okänd härstamning som inte har några som helst meriter el. dyl. Hur tänker folk?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>