Torsdag- en lång uppvärmning

Idag tyckte jag nästan lite synd om Archie :).
 
Jag skrittade bort till NN (vilket tar nästan 20 minuter) men när jag kom dit insåg jag att nattens REGNVRÄKANDE hade vattenfyllt utebanan mer än lovligt = jag ville inte träna där.
 
Skickade snabbt ett sms till NN och vi bestämde att hon skulle komma till vårt ridhus i stället- jättepraktiskt givetvis så det var bara att skritta hem igen.
 
Archie hade ju dock inte varit med och fattat detta beslut så när han kom tillbaka till vår anläggning efter ca 40 minuters skritt så var han säkert övertygad om att det nu var gräshagen som gällde- inte ARBETE!
 
Men men…så är livets hårda lott ibland- man kan inte enbart slöa sig igenom tillvaron så när NN dök upp en stund senare var det bara att kavla upp ärmarna och köra igång.
 
Vi fortsatte vårt arbete med galoppen och skolorna- först med NN i sadeln och därefter med mig och det finns väl inte så mycket mer att orda om detta- det gick bra och vi var nöjda (även Archie förhoppningsvis).    

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>