Poppiga Birgitta tjurar

Nackdelen med att tro att man är typ 20 (och känna sig så också för det mesta….utom efter att ha sprungit milen eller mockat 10 boxar hos NN) är att ingen jag känner har lust att följa med på Britney Spears-konserten som ska vara här i Malmö till hösten :(.

Sådant passar sig inte för 30 o 40-åringar tydligen…..

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Känner en hel del 20-åringar men gissar att de, om de skulle gå på denna konsert, hellre hade gjort det med JÄMNÅRIGA än med en 45-årig ”tant” vilket jag nog snarare är i deras ögon än en ”jämnlike” oavsett hur ungdomlig jag känner mig :).

    Svara
  2. Carin

    Du kan få låna en 13-åring i utbyte att du även följer med och ser Eric Saade på Malmöfestivalen… Hon följer nog frivilligt med på båda och då har du ”alibi” som vuxet sällskap! *fniss* 2 flugor i en smäll liksom!

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    *ASG*

    Tack för erbjudandet men att se Erik S skulle jag nog svårligen uthärda i ärlighetens namn (liksom extemt få svenska artister för övrigt).

    Annars var tanken att ”låna” någons barn inte helt fel: en affärsidé rent av :)))?!?!

    ”Jag lånar ditt barn och har stenkoll på det om du pröjsar min biljett”- skulle nog funka ja.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>