Ett riktigt EGO-inlägg:)!

Minns ni att jag för ett tag sedan berättade om bloggläsare som läser min blogg trots att de varken är intresserade av hundar eller hästar?

Som ni troligen inte vet, eftersom detta är en HÄST-blogg, har jag en 4 år yngre bror som är TOTALT ointresserad av hästar.

Jag kan inte minnas att han sett någon av mina hästar IRL- det skulle vara vid ett tillfälle för många år sedan i så fall.

Hur som helst, brodern bor utomlands och vi träffas inte så ofta och jag har aldrig berättat om bloggen för honom- helt enkelt därför att jag inte i min vildaste fantasi kunde föreställa mig att HAN skulle finna något som helst av intresse i den.

Nu har brodern på något sätt själv hittat bloggen (vilket förvisso inte är så svårt) och idag fann jag följande i mailens inbox:

Alltså nu får du faaaaan ta och sluta skriva så bra på din blogg, jag är helt biten av den :o)))
Förstår inte en smack ( dom har fyra ben och äter hö/gräs det vet jag :o)) ) om hästar men du skriver så även jag tycker det är intressant :o)) Keep it up!!!!

Kan man få ett bättre betyg undrar jag partiskt? Näää…

Tack för dina värmande ord Alex och jag lovar att just keep it up!!!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Annie

    Så roligt att få en sådan fin kommentar av sin bror! Även jag tycker att bloggen är rolig att läsa utan att vara särskilt intresserad av varken hundar eller hästar. Känns dock fint att ha fått träffa Archie som okunniga jag tycker är snyggaste hästen i stada! Anna A

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>