Veckan som gått

Ännu en semestervecka som bara har rusat förbi och att jag knappt kan komma ihåg vad jag har gjort torde betyda att det inte hände särskilt spännande saker under dessa 7 dagar.
Jag har mest ägnat mig åt min hobby om jag ska rannsaka mig själv- det har blivit mycket HÄST men inte så mycket annat.
Förutom att rida på Archie har jag även tillbringat flera dagar hos NN där jag både ridit och tittat på ridning- jag är överygad om att både delarna gagnar mig.
Stallarbete har det också blivit- faktiskt också nyttig fast ur ett annat perspektiv- man får både motion och tjänar pengar :).
Veckan avslutades med en tävling (LA:4) hos SSRF, en grannklubb och hade det inte just varit en klubb som låg så frestande nära vår anläggning hade jag nog avstått från att åka.
Tävling i ett varmt ridhus har visat sig INTE vara Archies melodi och även jag var så svettig efteråt att jag hade kunnat vrida ur kläderna.
Maken är även under semestern ”förste-promenerare” med vår avgudade hund men även jag har tagit mina rundor med henne, både ensam och i sällskap med exempelvis stallkamrat Madde som har en dobbermann som Soya tycker om.
Vädret har varit ett kapitel för sig- forsatt regnigt och det har nog inte varit många dagar i veckan utan någon nederbörd alls.
Detta tycker i alla fall jag är ganska begränsande; man är inte lika sugen på att göra en mängd olika saker i ihållande regn.
Nu återstår en veckas ledighet för min del och vi får väl se om det blir lite mer variation på dagarna eller om jag fortsätter mina ”Birgitta 12 år leker med sin häst”-sejourer.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>