Måndag- somliga straffar väderguden med detsamma!

Rätt åt mig som önskade regn eller i vart fall svalare väder när jag skulle tävla i ridhus igår!

Idag uppfylldes min önskan med råge!

Jag och Madde hade precis avslutat vår runda med hundarna och hade gått in i ridhuset för ett avslutande hundrace när världens regn bröt ut.

Vi satt och häckade i ridhuset i nästan en halvtimme innan vi insåg att detta kunde ta hur lång tid som helst varpå vi bestämde oss för att springa de dryga 100 metrarna till våra bilar.

Låt mig säga så här: Usain Bolt hade dött av avund om han sett vår fart över vattenpölarna men vi blev trots detta genomblöta.

Det var nog mer tur än skicklighet att sockervadds-Soya inte smälte bort och själv fick jag sätta mig på ett dyngsurt lädersäte- så går det när man lämnar rutorna nervevade!

Huruvida jag kommer att kunna genomföra min planerade skrittrunda med Archie eller maken och jag kommer att kunna grilla återstår att se.

Just nu ser det mörkt ut i ordets rätta bemärkelse men klockan är inte ens halv fem så med lite tur så….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Ha ha klaga får man men om det sedan hjälper är en annan sak :)!

    Lite skämt och lite allvar men vi ska faktiskt filma lite på onsdag- får se om det blir något man vågar lägga ut.

    Jag kan inte redigera och vet av både egen och andras erfarenhet att ”folk” är väldigt snabba på att kritisera på ett tråkigt sätt. Det tillför inte mig något och frågan är hur mycket sådant man ska bjuda vilt främmande människor
    på?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>