Söndag- annorlunda ridsällskap

En lite ovanlig syn mötte mig i ridhuset i morse- pga halmkörning stod en stor traktor med ett släp fyllt av halm mitt i ridhuset!

Som den snälla häst Archie är hade han inga invändningar mot att dela manegen med ytterligare någon med hästkrafter och inte Soya heller :).

Vi fortsatte vårt arbete från igår och jag var mer än nöjd efter trekvarts trav och galopp.

Efter ridningen följde några intensiva timmar; 25 hästar skulle fodras och släppas ut så det blev till att springa i skytteltrafik till och från hagarna.

Egentligen skulle jag ”bara” ha stalljour i stora stallet men när en förfrågan om jag även kunde ta det egna, lilla stallet, kom medan jag höll på att fodra kunde (läs: ville) jag inte säga nej.

När allt var färdigt var även jag lite färdig och eftersom klockan bara var 8.30 kunde jag köra hem och äta frukost och sova lite.

På eftermiddagen hann jag hjälpa till att få upp några lass halm på loftet innan det var dags att ta in alla hästarna (pust…) för att därefter köra till en liten släktmiddag.

Nu återstår bara kvällsfodringen innan jag kan pusta ut- att sommaren återvände med full värme idag har också tagit på krafterna men jag hoppas inget hellre än på fler sådana här soliga dagar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>