Du vet att du älskar din hund när….

Vissa sover gott om natten

Du vet att du älskar din hund (eller är knäpp i bollen- välj själv) när du hellre ligger ihopfälld som en jäkla armékniv medan hunden vräker sig bredvid dig i sängen än att du lägger hunden i någon soffa, fåtölj eller någon av de 2 gästsängarna du har i ditt hus (om den nu inte kan ligga i sina 2 korgar eller rent av på golvet)!

Njut av livet Soya!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia

    Samma här fast jag har även en 5-årig dotter som vräker sig på tvären i sängen. Min man och jag ligger på varsin sida och klamrar oss fast i sängkanten!!!

    Svara
  2. Anonymous

    På vintern är de jättebra kaminer i ett kallt sovrum. 😉 En på varje sida och att vakna av att man blir slickad i örat eller ansiktet, är väl inte riktigt det mest behgliga, men det är ju ett ömhetsbetyg från hundens sida.

    Älskade fåniga, tokiga, snabbspringande godingar. 🙂

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Jag instämmer Görel!

    Jag som är så frusen grabbar ibland tag i Soya och använder henne som en ”värmare”- det är en av fördelarna med en soff och sänghund:)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>