Speciella annonser del 359, less is more

Ett tips till de som ska sälja sina bostäder men inte vill använda sig av professionell homestyling är att tänka på rubriken ovan- ”less is more”.Det som känns hemtrevligt och mysigt IRL kan se väldigt ”plottrigt” ut på bild och man bör tänka efter om man verkligen behöver ha med alla sina saker i bild eller om man inte skulle kunna rensa lite.

Titta på bilderna i länken nedan; en upprensning tror jag absolut hade varit av godo:

http://www.svenskfast.se/hemnet/pages/ObjectView.aspx?objectid=3TAQ8B9EA50PK6KA

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Vackert hus, men lite för mycket saker för att riktigt visa huset, det kan jag hålla med om. Fast hade det funnits här i närheten skulle jag kunnat tänkt mig att bo där. 😉 Fast jag har ett fint hus som passar mig, hundarna och katterna.

    Hälsningar
    Görel, Zahra, Hilda och kattligan.

    Svara
  2. Anonymous

    Mår lite lätt illa…
    Man ser ju inte ens skillnad på badrum och vardagsrum… 🙂

    Svara
  3. Minstral

    Kan hålla med om att det inte gör sig på en annons, man ser ju inte huset och det är svårt att fantisera om hur man själv skulle vilja ha det. Men jag hade älskat att ha det så, tycker att där finns ett hjärta och en själ, här bor man inte, här lever man:)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>