Dagens (tv)fråga

Är det någon som kan förklara logiken i att man idag, en lördag, sänder långfilmerna ”Notting Hill”, ”Rosa Panterns hämnd” och ”Die Hard-hämningslöst”?

Personligen gissar jag att dessa filmer sänts vardera minst 10 gånger genom åren (filmerna är 12, 16 respektive 33 år gamla).

Är det så att hela Sveriges befolkning har annat än att glo på tv för sig en lördagkväll?

JAAAAAA…….sååååå måste det givetvis vara!!!! Eller…..

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jenny

    Jag kollade precis i tv-tidningen för ikväll då jag ska jobba i natt och hoppades börja natten med någon bra film iallafall, men håller med om att det var ruttet utbud ikväll. Annars kollar jag aldrig på tv hemma i stort, men gör upp för det med att lada hem de tv-program jag vill se till datorn, är mkt skönare att kunna se filmer/program direkt när man vill.

    Svara
  2. sofia

    Men du vet väl att man sänder dom bästa filmerna kl 21 på SÖNDAG!!! Då folk i största allmänhet skall upp på jobb dagen efter 😉

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Eller så startar man någon serie i trettioelva delar som sänds 22.00 på en vardagkväll= inget för mig i alla fall, då går jag och lägger mig vilket jag nog inte är ensam om.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>