Torsdag- Glad-Birgitta bytte plats med surmuppen

I morse hade sur-Birgitta tack och lov gett sig av och trots att samma hinder fortfarande stod kvar i ridhuset, precis som igår, så gjorde inte detta något utan vi koncentrerade oss på att RIDA i stället för att TJURA.

Även Soyis var med och hon blev överlycklig när först NN dök upp och och ännu gladare när NN:s sambo och medföljande doggy, Soyas pojkvän (en av dom….) Charles (MITT smeknamn på denna hund, han heter Charlie Brown ha ha) äntrade ridhuset.

Hundarna lekte väldigt intensivt medan Kreon fick jobba på nästan lika intensivt han och vi hade en väldigt trevlig stund i ridhuset alla.

Jag dristade mig till och med till att SKOJA (näää…inte SKRYTA) med NN:s sambo och ropade till honom:

”Vill du se en 10-mässig galopp” och det ville han ju så klart så då var det bara ”upp till bevis” ha ha.

Nu blev det väl inte riktigt en 10-mässig galopp (nääää????) men hyfsad i alla fall och vi visade också upp lite skol-embryon i trav och förvänd galopp.

Passet avslutades med att jag försökte göra lite travlängningar under lättridning och medan mina försök till ökning under nedsittning än så länge bara resulterar i att Kreon pinnar på fortare och fortare med korta otäcka steg så fick jag till riktigt härlig ”swing” när jag red lätt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>