Tvättmaskinen lagad- vad var felet tror ni?

Som jag har berättat i ett tidigare inlägg gick vår tvättmaskin sönder några dagar efter att garantin hade gått ut (vad kunde man annars förvänta sig???).

Maskinen vägrade helt enkelt att gå igång (starta) trots att de lampor som skulle lysa lös och trots idog genomgång av instruktionsboken lyckades maken och jag inte lösa problemet.

Reparatör fick tillkallas och efter många dagars väntan och en tvättkorg som fick kompletteras med en svart sopsäck dök han upp och löste mysteriet.

HALM hade helt enkelt satt igen filtret och det var denna lilla ”detalj” som var boven i dramat.

Jag känner mig faktiskt hur dum som helst som inte tänkte på att kolla filtret, eller rättare sagt så tänkte jag på filtret men slog bort tanken på att detta skulle kunna orsaka ”start-problemet”.

Känns inte så bra att maken fick vatten på sin ”Gud vad smutsiga dina ridstrumpor är”-kvarn, hans slentrianmässiga kontring när jag klagar på smuts/gräs/ whatever som HAN drar in i huset :)!

Men men…ingen är felfri, inte heller jag som ibland påstår att jag är sååå ordningssam och nu funkar maskinen i alla fall (och jag vet hur man ska fixa den om samma sak händer igen)!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>