6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Är det en sån där sfnyx, snyx, sfnynx? Äh, vad heter rasen? Såå konstiga =). Måste tydligen ”diskas” då och då för att det blir nån slags fet beläggning på huden. Dyra lär de vara också.

    *vill inte ha*

    Svara
  2. Anonymous

    En mager lite tanig Sphinx. Fast en rolig bild. Även om jag är kattmänniska i så är inte en spinx den typ av katt jag vill ha. Fast de känns lite annorlunda att hålla i, det ångar värme av dom, ungefär som av en whippetmage, som ju också är naken. 😉 En rätt trevlig katt, men som har utseendet emot sig. Själv har jag siameser, även de har väl utseendet emot sig ibland, enligt somliga. Har träffat på enstaka sphinxar på kattutställningar när jag gick assisten (bar fram katter tilldomaren och hjälpte domaren med allt möjligt).
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda och siamesligan.

    Svara
  3. Lindha

    Haha diskas?? Här hemma bor det fyra Sphynxar och ingen diskas eller har någon beläggning på huden 😉 finns vääldigt många skrönor om hur de måste skötas. Dyra är dom, men värd varenda krona!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>