Plötsligt händer det!

Då och då säger jag liksom säkert många andra ”tänk om man vann en miljon/hundratusen/ femtio trilijoner” eller whatever.
 
Och drömma går ju men steg 1 för att ens kunna ha chansen att vinna något torde väl vara att man till att börja med spelar/ köper en lott.
 
Själv gör jag nästan aldrig detta, inte bara för att jag inte tycker att jag har råd utan också för att jag så ofta glömmer bort det.
 
Men vid ett tillfälle när jag var på hembesök hos en klient berättade denne att han vunnit 100.000 kronor på Postkodlotteriet.
 
Detta imponerade så stort på mig att jag faktiskt beställde en prenumeration på en lott så sedan dess dras det automatiskt 150:– från mitt och makens huskonto för detta ändamål.
 
Och se där…..undernas under! Efter mer än 1 års gambling kom det ett mail idag som förkunnade att maken och jag hade vunnit: HELA 150 kronor!!!!!
 
Nu gäller det bara att fundera länge och väl på vad vi ska göra med denna hisnande summa!

11 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia Lindström

     Vi vann faktiskt 11000 en gång! Fast det är också det enda, och då lägger vi ändå en hundring i veckan (i 15 års tid!). Gissa om vi går back:) 

    Svara
  2. Anonymous

    Jag är verkligen ingen gambler – åtminstone inte vad gäller Svenska Spel, trav, Keno eller postkodmiljonären eller allt vad det nu heter. Jag ids helt enkelt inte tro (= satsa) på något där chansen är sååå minimal att just JAG (eller vi i familjen, rättare sagt) blir rika, men… Tja, vad hände då en vacker dag, när jag för en (väldigt) udda gångs skull satt där och skrapade en Trisslott? Tiotusen X tre… Mycket roligt, absolut!!! Fast – jag förblev mitt krassa spel-jag i alla fall, och jag har nog inte köpt mer än max fem trisslotter sedan dess ändå. 🙂 För kom ihåg; att lotteriet vinner alltid till slut, ”och så viftar jag myndigt med pekfingret” ;-D Skämt åsido, visst kan det vara spännande att spela lite, men det kommer aldrig att bli MIN melodi. Fastän jag definitivt nog ligger på plus efter DEN vinsten, haha.
    /M.

    Svara
  3. Tatjana Tanja Radlovacki-Vujisic

    Jag snabbstädar hallen och vardagsrummet så fort jag kommer hem, fredag efter fredag. En vacker dag kommer Rickard Sjöberg och hälsar på och då ska det se fint ut 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>