Onsdag- plockepinn

Bra träning!

Kitty hälsar på Optico

Som synes på bilden ovan såg det ut som någon hade släppt ut en massa plockepinn i jätteformat i ridhuset- glad blev jag som gärna rider över dessa men inte lika gärna orkar släpa fram allt för egen maskin.

Så Kreon fick lyfta en hel del på fötterna idag, både under lättridning och nedsittning.

Det blev även en del övergångar mellan trav och galopp och skritt och galopp och några gånger var det riktigt mjuka avbrott från galopp till skritt medan det ibland blev alltför bryskt och inte så harmoniskt. Detta är något jag måste jobba mycket med i vinter- att rida galoppen så som den är i MSV C-programmen.

Vädret är fortsatt uselt- gick förbi hagarna igår efter jobbet och konstaterade dystert att de torra fläckarna är nästan obefintliga och att en del hagar är helt täckta med vatten. Det är bara att be en stilla bön om att mugg och strålröta håller sig borta samt att det inte heller fryser på med allt detta vatten.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ida

    Hej!
    Mycket trevlig blogg jag ”råkade” komma in på :).
    Har suttit och läst igenom som hastigast och du verkar ha en hel del att göra :).
    Själv håller jag på att köra in min 2 åring, och om dagarna tränar jag för det mesta med min schäfer 🙂

    Ha det bra!

    //Ida..

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Hej och varmt välkommen Ida!

    Jodå- har man hund och häst behöver man aldrig vara sysslolös!

    Jag har också haft en schäfer, underbar, men det var för över 20 år sedan.

    ”Aldrig mer en hund med lång päls” sa jag då (hon var långhårig) och nu har jag ett ”sämskinn”- världens bästa whippet-Soya!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>