And the winner is……

Anna & Anna, dvs både bloggläsar-Anna och Kreons fd ägare Anna!

Med mycket liten felmarginal var det de som kom närmast den rätta vikten 546 kilo.

Jag kan bara konstatera att de långa spindelbenen väger just så lite som de ser ut att göra medan Archies jättenacke säkert drog upp totalvikten för hans del ganska rejält :)))!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    När jag och Archies dåvarande veterinär hade en liten gissningstävling kring HANS vikt var det faktiskt jag som ”vann”.

    Jag trodde att Kreon vägde minst lika mycket eftersom han dels är något högre och också har rejäl rumpa och mage- inte så att han är tjock men ”väl utfylld” eller hur jag ska säga :).

    Svara
  2. AnnH

    Oj vad lite! Det ÄR ingen »stor« häst! Vilket så klart är positivt! Tänker på att C väger nästan 100 kilo mer och även ganska högbenta Bo. (som iofs är några centimeter högre).

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Ann:

    Visst är det positivt för HADE han vägt 630 kg och också FORTSATT att utvecklas så som han har gjort i min korta ägo så hade risken varit att han hade blivit aldeles för stor och tung för lilla mig.

    Hans fd ägare sa härom dagen något i stil med ”när/om han blir ÄNNU snyggare” men jag kan ärligt talat inte se hur han skulle se ut då :).

    Detta inte sagt för att skryta utan mer att jag dels inte kan se framför mig vad som då skulle förbättras (möjligen halsen) och dels då man ju inte kan ändra en hästs utseende hur mycket som helst (såvida den inte var ”extrem” från början och det var ju inte Kreon utan högst normal).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>