Om Birgitta 12 år skulle flippa ut lite?

När jag körde från stallet i mörkret härom dagen och som så ofta mötte en ”osynlig” människa som gick på 70-vägen fick jag en galen idé som jag nästan tyckte att det var synd att jag inte har förverkligat…ÄN ska jag kanske tillägga *EVIL GRIN*.
 
För ett tag sedan såg jag att man på Netto sålde reflexvästar för ynka 10 kronor (!!!) men eftersom jag har 2-3 stycken hemma så tänkte jag ”näää…man kan inte bara handla och handla….bara för att det är billigt…”.
 
Vad jag BORDE ha gjort är att jag borde ha offrat en hundring, fått 10 västar och kunnat ROA mig grundligt.
 
Hade jag haft västarna hade jag i fortsättningen och så fort jag såg någon stryka omkring utmed vägarna kunna genskjuta människan med bilen, stoppa dom, hoppa ur och ge dom världens utskällning för att de utsätter mig för att bli en potentiell fotgängar-mördare och som en sista ”lök på laxen/ grädde på moset” KASTA en reflexväst rakt i nyllet på dom!
 
Hah!!! Tror ni att det hade uppskattats? Jag tillåter mig att tvivla men nog hade det känts bra för Birgitta 12 år i alla fall.
 
Och vad skulle de eländiga människorna göra?
 
Polisanmäla mig för en PÅSTÅDD (utan vittnen he he…)  träff av en mjuk reflexväst för att de är korkade nog att inte själva begripa att de ska ha den på sig?
 
Hmmm…tål att tänkas på….tål att tänkas på……..

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Hmm, grundidén är bra men jag skulle nog kört en annan taktik. Att skälla ut en människa får ofta effekten att taggarna vänds utåt och man blir obstinat. Jag skulle stannat bilen, gått ut med västen och sagt något i stil med: -Du syns inte i mörkret och det är farligt både för dig och dina medtrafikanter, snälla ta på dig denna västen, ha en bra dag!

    Svara
  2. Anonymous

    Ähhhh, fram med 12-åriga Birgitta bara. Är människor så korkade att de går på 70-väg utan reflexer så är deras mentala kapacitet nog i paritet med en tolvårings.
    Hälsningar
    /En arg bilist

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Som jag redan har varit inne på flera gånger fattar jag inte att folk VÅGAR gå helt svartklädda i mörkret.

    Minns att vi redan på lågstadiet fick itutat oss vikten av att använda reflexer och då bodde jag ändå i Sveriges 3:e största stad = UPPLYST (i dubel bemärkelse skulle man kanske kunna vitsa till det).

    Här ute på landet finns inte ens gatubelysning = kolsvart.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>