Väntar gärna med att prova….

…denna spray som jag så förutseende köpte i Ullared för över 1 månad sedan.

Tanken är att man, om man är lat (?) ska spraya bort is från sin bils vindruta och vi får väl se vad jag tycker om denna produkt (kostade 30 kronor).

Förra året köpte jag en vätska i en genomskinlig plastflaska (minns ej namnet) som också skulle sprayas på- den var väl sådär effektiv tyckte jag.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Helena Tang

    Åh, vi har liknande produkt här hos oss, den funkar helt okej om det bara är is på rutan. Å andra sidan är det vanligare att folk här häller ljummet vatten på rutan istället.. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, det funkar iofs men hur bra det är för rutan vet jag inte?

    Svara
  2. Eva i Lux

    Såg i förra veckan reportage om effektivaste sätt att ta bort is. Koncentrerad spolarväska i sprayflaska visade sig ”bäst i test” och kostar mindre än produkter speciellt ämnade för dylikt. Har själv provat såna, men tycker att INSIDAN av rutan blir immig!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>