Måndag- bytesvila

Idag var det åter dags för mig och Mini att samsas om Kreon, sista gången på några veckor faktiskt.
 
Mini red som vanligt slutor och byten och min plan är att jag ska visa upp de förstnämnda för NN i veckan när hon kommer för en efterlängtad träning. Jag har ju så klart även själv tränat på slutorna och tycker att de har förbättrats liksom jag SER att de ser bättre ut nu än då Mini började rida. Nu flyter det på bättre och Kreon försöker inte bromsa eller rent av bryta av till skritt mitt i alltihopa.
 
Bytena idag blev riktigt bra- vanligtvis byter gossen gärna med bak först men idag blev det ett SUPER-byte direkt på hjälpen åt det svåra hållet och 2-3 rena byten några galoppsprång efter hjälpen åt det lätta hållet.
 
Det känns bra att ha detta i bagaget nu när det alltså blir en paus från bytesträningen och hjälpen från Mini- Muppe-duppe kan gott få smälta det han varit med om och så tar vi nya tag någon gång efter nyår.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>