Hejdå Kitty!

Kitty rider på Kreon

Usch så ledsen jag är:(((((!

Medan jag fortfarande var på jobbet fick jag ett SMS från en stallkamrat om att lilla Kitty har blivit överkörd.

”Tack och lov” bevittnades detta på håll så vi behöver inte spekulera i hur det har gått till, 2 av mina stallkamrater såg hur en man klev ur en skåpbil utmed vägen vid stallet och slängde Kitty i åkern.

Ja, vad ska man säga………hon var liten och hade inte förstånd nog att hålla sig borta från vägen och mannen som körde på henne gjorde det säkert inte med vett och vilja.

Ibland är det bara så sorgligt att ha RÄTT för bland det sista jag sa till en av stallägarna igår kväll var att jag trodde att Kitty snart skulle råka ut för att just antingen bli överkörd av någon av våra bilar eller ihjältrampad av en häst.

Att jag trodde detta berodde på att jag aldrig har varit med om maken till tillgiven katt, den trodde liksom gott om alla och hade inte vett att vara försiktig.

Vi har ju även en annan kattunge i stallet och man såg en enorm skillnad för medan den andra ungen är mycket, mycket skyggare trots att Fulkatten, Sveriges inte bara fulaste utan också tillgivnaste katt som vem som helst kan bära omkring på är dess mamma så var Kitty, vars mamma är ohyggligt skygg (INGEN kan klappa henne) så otroligt tillgiven.

Nåja…skönt att ingen av oss i stallet blev skyldig till Kittys död, hon var ”för bra för att vara sann” om uttrycket ursäktas och vi får minnas henne som den underbara lilla kise hon var.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Usch Usch, åter Usch! Sådant händer, men känns ändå hemskt NÄR det väl gör… /M.

    Svara
  2. Minstral

    Nä nu blev även jag ledsen, hon var ju helt bedårande:( Tyvärr är det lätt hänt att så oförsiktiga katter stryker med. Men det är ju lika sorgligt för det:(

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>