Måndag- typiskt!

Idag känns det verkligen som om det är söndag och dagen har också fördrivits så som denna dag ofta fördrivs.

Morgonen inleddes med att jag åkte till stallet för att tillsammans med en annan tjej och stallägarna ta hand om hagutsläppet- intresset för att hjälpa till på vår anläggning är minst sagt obefintligt- mer om detta i separat inlägg i veckan.

Hemma blev det storstädning- det behöver ju göras ibland men tar tack och lov inte så lång tid eftersom ingen i vår familj är speciellt stökig av sig.

På eftermiddagen var det dags för ett pass i ridhuset och bara för att jag VILLE ha sällskap fick jag givetvis rida där mol allena.

Med Archie slog det aldrig fel; de gånger jag slutade tidigare på jobbet för att få rida i ridhuset i lugn och ro så dök det som ett brev på posten upp alla möjliga ryttare som ville rida, tömköra, hoppa och longera- helst allt på en och samma gång.

Men idag fick jag alltså rida solo- synd eftersom Kreon behöver träna på att gå med andra hästar innan han börjar tävla på allvar.

Annars gick passet ungefär så som det brukar- tjatar inte mer om det idag.

Nu väntar hämtning av lite restaurangmat och sedan ska jag nog ägna lite tid åt en ny bok- hann läsa ut 2 andra sedan i fredag men har en kvar att sätta tänderna i.

För övrigt var det + 9 grader klockan 7 i morse- helt otroligt tycker jag!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>