Vad ni är duktiga kära läsare!

När jag satt och läste kommentarerna till ett av förra veckans inlägg (det som handlade om unghästköp eller ej) slogs jag åter av hur otrolig roligt det är att läsa det ni skriver- tycker JAG i alla fall och hoppas att andra känner likadant.

För mig känns bloggen som mest optimal eller vad jag ska säga om man både vill läsa den för det jag skriver OCH för kommentarerna av andra.

Jag tycker i alla fall att jag har lärt mig mycket av det ni tillfört och ibland är det bara kul att läsa hur andra har det och resonerar i olika frågor.

Eftersom jag tycker väldigt mycket om att läsa men har färre och färre bloggar att följa för egen del, framför allt för att de läggs ner i en aldrig sinande ström, så får jag extra mycket ut av det som skrivs på min egen sida så att säga.

Och det är bra att ni både ifrågasätter, kritiserar och berömmer- jag slutade faktiskt att följa en blogg just för att det BARA var ”klubben för inbördes beundran” och bloggägaren hymlade inte heller med att negativa kommentarer sorterades bort vilket blev för enkelspårigt för min smak.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sofia M

    Om man vill ha kommentarer så måste man klara av alla olika sorters kommentarer. Visst finns det dom som gärna sitter och är elaka bakom en anonym identitet och som i princip mobbar/går till attack mot vissa bloggare. Dessa kommentarer är en sak att inte publicera, men att ta bort allt som inte är beröm är ju, som du säger, rätt tråkigt.
    Tyvärr är det så att många vill synas och höras men väldigt få klarar av all typ av kritik.
    Dessa personer är rätt tråkiga, enligt mig 😉

    Svara
  2. Anonymous

    Jag tycker du är mycket bra på att ta emot både positiva och negativa kommentarer på ett förnuftigt sätt! Det är en av grejorna som gör din blogg läsvärd, dvs inte bara en massa ja-sägare utan riktiga åsikter. Bra gjort Birgitta att du inte ”rise to the bait” när någon skriver något litet mer ”taskigt” eller ogeneröst, utan sakligt diskuterar även det.
    CeciliaL

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Tack så mycket för dina ord Cecilia.

    Och faktiskt så kan ”taskiga” kommentarer bidra till att jag både börjar ifrågasätta ”vad jag håller på med” 🙂 och också ge mig inspiration till kommande inlägg som vi förhoppningsvis kan diskutera konstruktivt.

    Kommer sådana framöver (de är redan färdigskrivna he he).

    Svara
  4. Prick

    Tycker du har mer ”liv” här än på ett forum jag känner till :). Fast kanske det till stor del beror på att du faktiskt accepterar de som inte är ja-sägare också! Emellanåt blir det ju rätt livat, även med dialoger mellan läsare. Kul.

    Svara
  5. Madeleine

    Hej.
    Jag har skrivit flera gånger. men väldigt sällan har du tagit med det.
    Kanske har jag gjort fel, för jag tycker inte själv att jag skrivit elakt. Och du verkar dessutom vara en person som står för dina åsikter och då brukar man oxå tycka det är intressant med andras synpunkter.

    Svara
  6. Birgittas hästsida

    OJ Madeleine!!!!

    Snacka om missförstånd?!?!?

    Jag kan GARANTERA dig att jag aldrig har utelämnat en enda kommentar av dig, någonsin.

    På alla de år jag haft bloggen tror jag att jag har avvisat kanske 5-6 kommentarer och det har då varit riktigt oförskämda och anonyma sådana.

    Jag vet att en del av mina vänner har påpekat för mig ”jag skickade iväg en lång kommentar men jag fick någon form av felmeddelande” och i dessa fall har kommentaren inte heller kommit fram.

    Kanske har du råkat ut för samma sak?

    För åter igen; jag lovar dig att jag inte har avvisat någon kommentar undertecknad av dig- det skulle jag aldrig drömma om att göra eftersom jag VILL publicera ALLT så vida det verkligen inte går över gränsen- och min tröskel är hög :).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>