4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonymous

  Hej Birgitta!
  Tack för en trevlig blogg!
  Skulle du inte kunna skriva lite mer om ditt stall(fodringar/dygn, hagtid, plats i ridhus osv) Är nyfiken! vet att du skrivet om det tidigare men rutiner ändras.
  Kan du inte heller skriva om hur du skulle ha ditt ”ideal” stall och även bjuda in oss läsare att skriva. Roligt med andras tankar och åsikter
  Givetvis utan att klanka ner på ditt nuvarande ställe, men det finns ju alltid saker som man tycker mindre om.
  God försättning
  /Petra

  Svara
 2. Anonymous

  Inte så roligt med att sköta om den där pållen om den skulle ha mugg/rasp/skabb vilket jag förstår många av dessa hästraser har. Och undra på att de får det, med den mängden hovskägg…..
  Jag tyckte att det räckte så bra med den raspen som den nordsvenska sällskapshästen hade som jag var fodervärd åt ett tag.
  Hon var jättesnäll ,men vilket elände…

  Rie

  Svara
 3. Birgittas hästsida

  Jag instämmer Rie!

  Som sagt ser det fint ut på en sommarbild med allt detta hår men själv skulle jag inte ens vilja ha en tiondel på min egen häst.

  Jag klipper bort allt hovskägg och ser till att hålla både man och pannlugg kort- bara svansen får vara lite längre och gärna tjock :)!

  Så som våra hagar ser ut i dagsläget skulle en häst som den på bilden få stå med genomblöta ben dygnet runt- antingen blöta av leran eller av vattnet efter att man hade tvättat den. Så mycket hår torkar ”aldrig” i kylan. ¨

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>