Söndag- vaken? Vaken!

Börjar ni vakna till liv nu kära läsare?

Jag gissar att årets första dag också är den mest folktomma- inte så konstigt kanske?

Själv hade jag frivilligt (fast mot betalning) tagit på mig att ha jour i båda stallen idag så det var bara att stiga upp i ottan och fodra samt släppa ut 24 djur i respektive hage.

Jag hade också lovat att mocka till 2 av hästarna i mitt stall och fixa med deras foder så innan allt var klart hade jag varit i stallet i hela 3 timmar.

Jag vet inte om jag ska kalla det tur eller otur men när 21 av hästarna var utsläppta började det ösregna- trist som bara den men ändå tur att jag slapp springa med ALLA i det blöta.

Hemma chansade maken och jag på att det skulle vara ganska skyddat i skogen i Skrylle- det var det INTE :(.

Både vi och Soya var genomvåta efter en timmes promenad och jag fick proppa tvättmaskinen med ler-våta kläder när vi kom hem.

På grund av vädret tog jag också in hästarna en timme tidigare än jag tänkt från början och det var ett gäng spaka djur som lommade in i sina boxar- de ville verkligen in.

Nu tycker jag att vi kan vila oss alla någon timme- kvällsfodringen är inte förrän sju och jag ska bara röra lite på Kreon innan dess, förhoppningsvis (och troligen?) i ett överfullt ridhus.

Tror ingen kommer till stallet förrän ganska sent idag 🙂 och Kreon behöver ju sällskapsträna.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Gott nytt år, lite i efterskott! Själv var jag både vaken och uppe OCH utfodrade djuren vid 05.00 på nyårsdagen, ingen bakfylla här inte 😉

    Kikade till sist in på din blogg nu när tiden äntligen blev över, och även om det är lite sent (?) så vill jag självklart önska er alla ett gott nytt år!

    Bloggläsaren /M.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>