Torsdag- Ullared, javisst!

Morgonen inleddes på bästa vis, både jag och Mini red på Kreon som kändes och såg fin ut.

Det blåste ganska mycket ute men eftersom vi var ensamma i ridhuset (hihi…. ganska naturligt klockan 6.30) var Muppe lugn och koncentrerad.

Efter ritten hastade jag vidare, min fd hästskötare Petra och en fd stallkamrat Marie väntade på att styra kosan mot Ullared med mig.

Jag skrattade gott åt Maries fråga om vi skulle köra trots stormvarning, Petra och jag är sådana inbitna Ullareds-freaks att tanken på att avboka detta efterlängtade event aldrig ens skulle föresväva oss:).

Med facit i hand var det, precis som vi gissade, mycket smart att köra till vårt shoppingmekka i januari- det var otroligt tunnsått med besökare och därmed också lätt att manövrera den allmer fulla kundvagnen.

Notan slutade på 3500:- dvs ungefär som vanligt och då hade en hel del saker fått följa med hem.

Köpte bl.a. ett par helskodda ridbyxor för 400:-, flera stalltröjor för 100-150:- som såg helt ok ut, ridstrumpor, en grimma för 50:-, E-vitaminer, en golvlampa, 2 sjalar, blockljus, massor av hundgodis, en vattenkokare, tusen grejer till hushållet, en mascara….ja, allt möjligt helt enkelt :).

Som vanligt tog jag många bilder som jag kommer att visa till helgen för den som vill inspireras lite.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>