Trångbodd kattägare :(

När man läser en sådan här artikel kan man få många tankar.Exempelvis undrar jag hur det kan få gå så långt- hade mannen inga GRANNAR som reagerade på den skarpa stanken och slog larm tidigare?

Jag undrar också vad som kommer att hända med alla dess katter?

Trots att jag är djurvän ifrågasätter jag nästan varför man inte omedelbart avlivade allihop.

Visst; det låter hemskt men för det första är katterna väldigt skygga och lär därmed vara otroligt svårplacerade och för det andra är de så himla många. Vem i Norrland kan/ vill ta sig an alla dessa stackare när Blocket mm vimlar av enstaka katter som folk inte blir av med.

Och vad kostar det inte med över 70 katter på ett pensionat?!?!?! Vågar inte ens tänka tanken….och det är ju vi skattebetalare som på ett eller annat sätt får stå får kalaset.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Helt sanslöst.
    Sedan kan man undra hur sjuk/frisk mannen är kroppsligen (Knoppsligen förstår man ju att det fattas mycket) eftersom ju risken att smittas av något pga avföring mmm är påtaglig.

    F ö måste det ju kosta multum att utfodra 73 katter….

    Ska försöka kolla med mina kollegor om det vet mer.

    Rie
    jobbar i staden

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Du har helt rätt Rie.

    Jag GISSAR att katterna inte är speciellt friska själva heller- varken psykiskt eller fysiskt.

    Att utfodra så många djur på ett bra och hälsosamt sätt torde kosta….tja…mer än vad jag gissar att ägaren har investerat med tanke på övriga förhållanden.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>