Veckan som gått

Som vanligt när det är dags att sammanfatta veckan kommer jag knappt ihåg vad som hänt- dagarna bara rusar förbi och jag kan inte avgöra om det är bra eller dåligt.
 
Bra är i alla fall att det nu är synbart ljusare både på morgnarna och på eftermiddagarna- det underlättar väldigt mycket för en häst och hundägare tycker jag.
 
Kreon befinner sig fortfarande i en behaglig bubbla av godhet och jag tackar och tar emot.
 
Som vanligt har Mini hjälpt mig 2 dagar i denna veckan och fredagens pass visade nog de lugnaste och mest harmoniska bytena någonsin.
 
Hela 3 uteritter har jag också hunnit med och även här har Kreon förbättrat sig mycket- jag har faktiskt inte behövt snurra honom en enda gång även om han stannar till enstaka gånger och då får ruskas igång.
 
Snö som har blivit liggande har vi haft för första gången idag och även om det inte är mycket hoppas jag att det inte kommer mer heller.
 
Under dagens långpromenad på Järavallen var det riktigt mysigt att gå i snö men nu kan vi det och vill ha vår i stället. Tycker jag.Roligt att ni läser som aldrig förr :), nästa vecka kommer nya friska inlägg och en ny film på min lilla häst!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>