3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Fniss… 😀
    En sån där spray skulle Zahra behöva. 😉 Hon blir alltid så uppvaktad av hanhundarna när vi är i ridhuset. Särskilt när hon blir trött och inte orkar springa ifrån dem. 😀 Hon är ju så snäll rara Zahra. Hilda behöver inget spray hon kan freda sig ändå.

    Allt går att sälja, tydligen. Fast jag skulle inte köpa något, även om nu Zahra skulle behöva det, om det nu fungerar, vilket jag är mycket tveksam till att det gör och gör det de', så luktar det väl så illa att man får bada hunden efteråt.

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Jag instämmer i allt Görel!

    Soya är också otroligt populär- troligen för att hon inte vågar freda sig utan bara ser lidande ut.

    Därför väljer jag hennes sällskap med omsorg.

    Svara
  3. Anonymous

    De flesta hanarna låter söta Zahra vara ifred, men de är tre-fyra stycken (var av en liten italinsk vinthund) som tycker hon är extra söt. 😉 Innan hon och de blir trötta brukar det fungera riktigt bra. Och andra från samma ägare leker hon så fint med. Det är vissa hundar som är lite extra förtjusta i Zahra. Sedan ska hon väl löpa om några veckor och det gör ju inte det hela bättre. På leken i Söndags lyckades hon hålla dem i från sig riktigt bra. Och hon var så nöjd efteråt. Trött och nöjd, dömde sött hela natten.

    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>