I den lilla häst-världen möter jag åter Archie

Ni vet ju att jag ofta tjatar om hur litet häst-Sverige är!

Exempel nummer 5398 på detta är att en av mina bloggläsare tipsade mig om att en tjej (ridskoleryttare) som tydligen ofta rider Archie numera har en blogg där man både kan läsa om honom och se honom på film.

JÄTTEROLIGT var det att gå in på denna blogg och läsa om hur uppskattad Arch är- det känns så klart hur bra som helst för även om jag valde att själv inte behålla hästen för att den inte passade MIG så betyder ju inte det att jag inte tyckte om honom eller att jag inte trodde att han kunde passa någon annan.

Jag vill inte avslöja vem bloggägaren är, vill hon kan hon själv ge sig till känna men som sagt; härlig läsning var det och bloggen ska jag absolut fortsätta att följa.

Till min egna, trogna bloggläsare säger jag än en gång ett stort TACK!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Louise

    Han står ju på min gamla ridskola där jag red och jobbade i många många år innan jag flyttade till Småland, kan tänka mig att han blir poppis där! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>