Kort affärskurs för nätaffärer

Om du har en affär där du säljer hästsaker över nätet skulle jag vilja ge dig ett tips för att få BEHÅLLA kunder och SÄLJA redan beställda varor (innan köparen tröttnar och drar tillbaka sin beställning).

Du bör när du läser detta ha i åtanke att det idag finns MASSOR av ANDRA affärer som säljer hästprylar över nätet och att man ibland, hos vissa affärer kan få sina saker dagen efter att man gjort beställningen. Detta kallas SERVICE.

Om du får en beställning på en vara som du för stunden inte har inne är det INTE service att låtsas som det regnar i avvaktan på att varan ska levereras till dig av den du köper dina grejer av.

Den som gjort beställningen vill inte leva i ovisshet utan tar hellre emot ett mail från dig, även om du i mailet skriver att du inte vet NÄR varan kan levereras. Detta kallas också SERVICE.

På så vis slipper beställaren undra om beställningen kommit fram, om det blivit något strul med betalningen, om beställningen kanske till och med skickats ut men kommit på villovägar osv. Beställaren slipper också att STÖRA dig via mail/ telefon för att efterfråga sina varor.

Bara ett tips i all välmening….från en bortskämd (?) internetköpare som gärna drar tillbaka sin beställning om du inte ids uppfylla ovanstående. Eller så har du så mycket kunder ÄNDÅ och är i så fall bara att gratulera…eller?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>