Fredag- Birgitta skärper sig

I morse fortsatte jag att ”traggla” (hmm…det ordet har en negativ klang när jag tänker efter men det är inte så jag menar)  det jag tränat på ett tag inför kommande tävlingar; 10-meters volter i trav och galopp, galoppfattningar från skritt och trav, trav och galoppökningar på diagonalen, ryggning…tja…det mesta som ingår i LB:1 och LA:1-programmen helt enkelt.
 
Varvade detta med lite tramp-försök och slutor i trav och galopp- väldigt ambitiöst:))).
 
Jag vet med mig att jag dels kan ha svårt att lämna den så kallade komfort-zonen och dels är slarvig med att träna på de linjer jag sedan ska visa på tävling, för att inte tala om att rida igenom olika program hemma- det gör jag nästan aldrig (fråga mig inte varför- jag ”glömmer bort det” ständigt och får sedan lite halvpanik när tävlingsdagen närmar sig och jag aldrig känner mig tillräckligt förberedd).
 
Med idag känner jag mig i alla fall något mer redo vad gäller ovanstående program och kommande träning för NN- vill ju gärna visa på lite framsteg i alla fall och det kan jag också- bara jag som sagt skärper mig lite:))).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>