Torsdag- humörhöjare

Det finns inget som ”gör ens dag” som ett lyckat ridpass…eller vad säger ni?
 
Minns när jag ibland hopptränade den gode Heron på morgnarna.
 
När han med mig på ryggen hade seglat över x antal 130-hinder utan att blinka åkte jag till jobbet på det bästa humöret någonsin. Som jag älskade dessa morgnar…
 
Idag upplevde jag samma sak med Muppis fast vi seglade verkligen inte över några hinder utan genomförde en träning för NN i stället.
 
Och smilfinken K ville väl visa sig från sin bästa sida nu när ägaren ”kvidit” för NN om hans senaste bravader på tävlingsbanan så vad NN än bad om så bara levererade han :))).
 
NN tycker att Kreon har blivit starkare sedan sist vilken märktes i både skolorna och traven- precis det ägaren ville höra :).
 
I slutorna är böjning och tvärning nu bra men än saknas den riktiga kadensen, traven blir gärna lite flat och tappar energin men det är en ren styrkegrej och vi märker ändå förbättringar även om det är en bit kvar.
 
Traven har blivit mer ”svingig” men givetvis återstår en hel del, framför allt i ökningarna.
 
Jag visade även förvänd galopp, enkla byten, en ryggning, några bakdelsvändingar och en jättefin halt (bara för att jag klagade och sa ”i halterna kan han fortfarande ställa upp sig som en KO”). Börjar undra hur mycket människo-språk Muppman förstår egentligen???
 
Summa summarum; en nöjd NN, en lika nöjd BMK (undertecknad) och en förhoppningsvis lika nöjd Spindelmupp.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sofia M

    Härligt när det går bra! 😀

    Till Muppman, fortsätt och gör matte glad! 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>