Birgitta 12 år säger: veckans vill ha….

…medan Birgitta 45 år pressar tillbaka plånboken i fickan och säger bistert ”man kan inte köpa allt möjligt bara för att det är gulligt”.Men OM 12-åringen lyckas komma åt plånkan på något vis så finns risken att den blir 359 kronor fattigare TROTS att kines-Soya redan har…räknar snabbt…ca 6 täcken som är fullt dugliga på alla sätt och vis.

Tänk vad gullig hon hade varit i detta täcke (av verkligen yppersta kvalité) och om Kreon fick ett likadant…du store tid…vågar knappt tänka på vilka skönhetstävlingar de hade kunnat ställa upp i tillsammans (Birgitta 12 fortsätter att drömma…., Birgitta 45 förklarar att sådana tävlingar inte finns i Sverige… )

11 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Ja, det vore ju så fint!
    Minns sommaren -07 då regnet ÖSTE och öste ner… Hade klippt Cindy (min hund, korsning samojed och Collie)för att det var några veckor i april-maj som var supervarma…Sen var det inte så mkt mer den sommaren.
    Regntäcke till hästen hade jag ju införskaffat, ett med brun botten och prickar på för att det var halva reapriset. Strunt i samma, utetäcken blir ju i samma nyans i alla fall brunblaskigt, eftersom jorden har den färgeon och även min Romantique hade förkärlek till lerinpackningar. Något som är tydligt att just den egenskapen har Winston också anammat…

    Utanför ämnet som vanligt och lyft tillbaka till matchninga dilemmat som är så viktigt.

    Nåväl Cindy blev frusen då hon var klippt med hästklippmaskinen, så det var bara att åka till Hööks och införskaffa ett hundtäcke! Döm av min förvåning när jag i en realåda hittar exakt samma tyg och mönster på hundtäcket, som jag redan har på Romantiques regntäcke.
    Den sommaren hade vi bete hos ett par bekanta och det var en bit mellan hage och stall och där spatserade jag med mina prickiga djur fina gröna och rosa prickar på brun botten.

    Så visst är det viktigt att matcha hunden och hästen 🙂 speciellt när man håller till mitt utepå bondvichan och regnet strilar…

    Kan bara tänka mig hur viktigt detta är i med civiliserade trakter, där folk åker i andra fordon än gamla volvobilar och traktorer.

    Så Birgitta 12, jag förstår dilemmat och ska genast leta och se om jag kan hitta mina matchande täcken så att jag kan ut å gå med häst och hund igen. Finns det inga matchningstävlingar så kan man ju skapa sådanna.

    mvh Cia snart 11 år (till hösten)

    Svara
  2. Cecilia

    Har sett dom oxå på Helsingborg Equestrian & Pet men tyvärr (som tur var! 😉 ) hade dom inte så små som till min 4 kilos vovve!

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Eva och Anonym:

    Hästtäckena (orginal) och absolut INTE en del gräsliga kopior (Hööks sålde några hemska ett tag) är ursnygga men en tröja….näää…där går gränsen :)!

    Svara
  4. Cecilia

    Min dotter brukar ha sin väst över tävlingsskjortan när hon går banan innan tävling! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>