6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ellen Pettersson

    Hej, jag blev väldigt glad när jag såg din kommentar. Archie är en supertrevlig häst som lär mig någonting nytt varje gång jag sitter upp. Red ponny till i början av december och började sedan träna på Archie, fick därför en underbar start på storhästkarriären. Hade inte kunna tänka mig en bättre läromästare! Kram Ellen

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Hej Ellen!

    Du anar inte hur glad jag blir när jag läser dina ord.

    Började själv min ridkarriär på ridskola och hade varit överlycklig över en häst som Archie.

    Var till 99,9 % säker på att han skulle göra succé hos er, vem kan motstå ett så vackert och snällt djur :)?

    Hade jag velat hålla mig till lätt klass hade jag aldrig sålt honom och rider du lika bra nästa gång du tävlar men inte får galoppmissar garanterar jag att du är oslagbar. Tro mig:)!

    Svara
  3. Bodil Celander

    Kul med nyheter om Archie, men inte kul med ringarna! Är kanske gammaldags, men hade nog hållt mig till en vanlig krubbitar rem!

    Svara
  4. Helena Tang

    Fruktansvärt! Bättre att fokusera på anledningen istället kanske.. Grr!

    Svara
  5. Minstral

    Ringarna var fruktansvärda, usch! Men jag tycker att krubbitarrem är ganska illa också, att bara dölja problemet genom att hindra den att utföra sitt beteende är inte optimalt för hästen. Det gäller att fokusera på anledningen och erbjuda en hästen en miljö där den inte biter.

    Svara
  6. Trasselkvast

    Men herregud! Vad får folk all skit ifrån?

    Har för övrigt läst studier som visar att krubbitning inte nödvändigtvis är supernegativt. Ibland räcker det med att ignorera, fodra rätt, så löser sig problemet av sig själv.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>