Släng dig i väggen Ranelid!

Trots att jag slutade att titta på Melodifestivalen för över 20 år sedan kunde jag inte undgå att notera den storm som Ranelids bidrag till Melodifestivalen skapade- inte helt förvånande tycker jag.Jag kan förstå att människan provocerar- inte bara genom sin ”appearance” utan även för att han ju ”prat-sjunger”, dessutom på den mest konstiga ”dialekt” man kan tänka sig.

Fast i vissa sammanhang tycker jag att han ligger i lä.

Fick nedanstående klipp av en ”jugge-kollega” och höll på att garva ihjäl mig (mina föräldrar kommer ju från fd Jugoslavien och själv talar jag och förstår språket till 100 %).

Länken visar alltså Montenegros (en del av ex Jugoslavien) bidrag till Melodifestivalen och om man är ”jugge”, har varit i landet (ffa vid kusten) eller bara har en sjuk humor så kommer man att skratta igenkännande…eller inte…

Av de kommentarer jag läst på Youtube tycker ”folk” antingen att bidraget är såååå pinsamt och skämmer ut landet fullständigt eller så ser man ett nyskapande, någon som vågar vara annorlunda.

Ja, döm själva men glöm inte var ni hörde det först:

Jag GARANTERAR att denna låt kommer att spelas sönder på varenda strand utmed Adriatiska havet i sommar (jag går redan och nynnar på den…euro-neuro….euro-neuro…)!

http://www.youtube.com/watch?v=Yzw09JcZHXc&feature=share

 

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>