Archie hör av sig igen (via ombud :))

Vilket sammanträffande!

En timme efter att jag och några pratat om Archie i stallet (och jag lovordat mitt beslut att sälja honom till en ridskola, som jag många gånger anser sköter sina hästar bättre än privatpersoner) fick jag denna hälsning via hans ”ombud” på Facebook:

Hej jag vill bara skicka en hälsning från archie, han mår bra och trivs hos oss.
Han går i hage med en privat häst hela dagen och går nu med i verksamheten, de elever som ridit honom gillar honom skarpt.
Han går i lagom tempo och är väldigt lydig och han är fantastisk:)
Han verkar gilla livet på ridskolan och jag vill bara att du ska veta om det, om du har vägarna förbi så är du mer än välkommen att hälsa på.

Kan man bli annat än nöjd med sådana besked?

Som jag nämnt förut är jag inte precis FÖRVÅNAD- jag började själv min ridkarriär på en stor ridskola för över 30 år sedan och stod uppstallad där med egen häst i över 20 år så jag har ju sett en del lektionshästar ”komma och gå” men aldrig någon så fin som Archie (sade hon inte alls partiskt :)).

PS. Det ”bästa” i hela försäljningshistorien kring Archie är att han är köpt OSEDD- snacka om att lita på sina ”kontakter” (läs NN).

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>