Tisdag- what to do…what to do….

Tja…rubrikens fråga behöver man ju aldrig ställa sig som hund, häst eller husägare- det finns alltid saker att göra.

Sedan om man alltid har LUST att göra dom (se bild nedan)- det är en annan femma.

Även denna dag har bjudit på soligt väder- dock med otroligt hårda vindar som tillbehör och jag har nog aldrig cyklat i sådan motvind med Soya som idag. Det var inte kul.

Att rensa kirskål, detta av mig hatade ogräs var inte heller kul men som sagt: en trädgårdsägare has got to do what a trädgårdsägare has got to do.

Det är inte bara på hästfronten som det är dystert just nu- insåg i morse att risken börjar bli överhängande att det blir ännu dystrare på kattfronten.

Gullis mamma- Sveriges fulaste katt, AKA ”Fulkatten” har jag inte sett till på ca 3 veckor vilket aldrig någonsin inträffat.

Hon har brukat göra mig och Gullis sällskap VARJE morgon utan undantag sedan jag började mata honom så försvinnandet bådar ju inte gott.

Och Gullis själv då…som jag tycker sååå mycket om…han har börjat krypa in under min bil!!! Inte bra och inte smart!

Risken är så klart att jag en dag kör över honom- det vore väl något det! Huuu!

På Kreon-fronten inget nytt.

Om någon uppfinner en kamera med vilken man kan titta på sår under kilovis med bandage så HÖR OMGÅENDE AV ER TILL HUGAD SPEKULANT!!!!!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>