2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Minstral

  Märks att du inte är i ”shettisvärlden”, inget ovanligt med snygga shettisar. Trodde det skulle vara en riktig ”wow”-bild men en helt vanlig snygg shettis:)Finns massor av såna godingar. Kommer ihåg när jag letade hingst till mitt sto, mycket snygga shettishingstar finns det, inte lätt att välja:) Jag valde Skäpperöds Jason , en fux med nästan vit man och svans!

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Ha ha…nej, jag är verkligen inte i ”shettisvärlden” utan de shettisar jag sett har mest varit ridskolehästar eller sådana som gått och skrotat i folks hagar :).

  Och de är aldrig snygga tycker jag utan oftast lite ”stabbiga” och ”formlösa” om uttrycken ursäktas.

  Den här hingsten hade ju LINJER 🙂 och en glänsande hårrem- det sistnämnda tycker jag inte heller är så vanligt utan dessa ponny-djur brukar oftare ha väldigt tjock och raggig päls (hukar mig för alla shettisägare :)).

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>