Torsdag- höst?

Äppelträdet har i alla fall fattat att sommaren nalkas!

Är det verkligen snart sommar undrade jag där jag stretade i häftig blåst och lite regn på Järavallen tidigt i morse.

Gissa om jag ångrade att långkalsongerna var kvar hemma, jag var helt stelfrusen om benen efter 1,5 timmes promenad.

Idag fick vi äntligen träffa Åsa och whippetpojkarna och gladast av alla var nog Gandi, sexdåren:)!

Soya luktar nog fortfarande gott även om hon slutade löpa för en vecka sedan för han var som ett frimärke på henne eller rättare sagt hennes bakre regioner.

Gandi har alltid varit den av Åsas hundar som varit mest ”på” när hundarna inte träffats på ett tag men troligen glömmer han snart bort att BARA klänga på min snygging :).

Kreon klänger en del på sin ägare han också, han är väldigt kelen och börjar nog också bli uttråkad av den långa vilan. Vi är inne på den 5:e veckan och det var nog tur att jag inte visste från början hur lång tid detta skulle komma att ta- då hade jag blivit tokig.

Men men…det finns de som har det värre..så försöker jag tänka i alla fall och så länge jag själv är frisk så är ju faktisk det viktigast av allt.

En kommentar

  1. Åsa Tapani

    Tack för en härlig tur ! Trots det milt sagt omväxlande vädret…vi hade väl allt från storm, till spöregn, till vindstilla o strålande sol…. Killarna är nöjda nu när de träffat sin favvo-tjej o jag tror (eller vet ) att kära G intensiva intresse för Soyas bak snabbt kommer gå över…Vi hörs om helgen…! Ha en fin kväll…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>