Fredag- ledig men inte lat

Idag är det många som är lediga gissar jag- undertecknad är det i alla fall.

Så jag dök inte upp i stallet förrän strax efter 7 🙂 och släppte då ut Kreon i sin lilla fålla, mockade och gjorde i ordning hans mat innan jag styrde kosan mot Dalby där jag hade stämt träff med Bodil och saluki-Salli.

Vi hade ett mycket behagligare promenadväder än vad Åsa och jag hade igår, solen sken och det var riktigt varmt till skillnad från igår då både regn och hårda vindar kylde ner ganska bra.

Salli tog sin vana trogen ett svalkande fotbad och….

…Soya satte sig sin vana trogen på behörigt avstånd från vattnet :).

Varför kan inte folk ta med sin ”skit” hem?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    En skillnad mellan Zahra och Soya 😉 Zahra kan mycket väl gå ut i vattnet särskilt om det är varmt väder. Hilda däremot går inte ut i vattnet om hon kan undvika.

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Just där Salli står i vattnet gjorde jag det första försöket att ”vattenträna” Soya- jag gick ut med henne i famnen (jag hade bikini) och försökte liksom simma med henne samtidigt som jag höll henne.

    Mycket dumt- hon ville bara inåt land och rev mig på låren.

    På Järavallen har det gått mycket bättre för där kan man gå jättelångt ut i vattnet utan att hundarna behöver simma och då känner sig Soya tryggare (plus att hon där har haft Åsas hundar som draghjälp).

    Jag hoppas det är så bra väder när du kommer att vi kan testa :).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>